Forum Eldin World 8.41
Użytkownik
Dzisiaj jak zawsze exivowałem wrogów jeśli byli online a był Marales nie rozumiem jednego biegł dostal paralyze i nawet nie zwolnił jednej kratki tylko w momencie paralyza czar utani i dalej biegł a potem jak mówiłem ze z botem każdy jest mądry to dowiedziałem się ze ja niby używam bota... hmm... możne lepiej być Nobem nie umieć się grac?? możne to najlepsze wyjce bo jak ktoś gra dobrze od razu używa bota.. ale tak tylko moim zdaniem noby twierdza... bo są jeszcze na świecie ludzie którzy maja umiejętności gry w tibie i nie używają botów... możne mam nie przekonywujący dowód ze Marales używał bota ale to zależy tylko od Administratora ja tylko w jakiś sposób che pomóż.... mam screna który pokazuje ze Marales sam się przyznaje do bota...
PROSZĘ O POWAŻNE ROZMYŚLENIE MOJEJ SKARGI
dokladnie.. oni kur.. wszyscy botuja az zal.. Aryn Master Boci na frostach po resecie z rana, wczoraj puscil bota popoludniu, poszedlem i go zabilem, dlaczego sie nie bronil? nic nie pisal? dziwne? bo to bot!! Molaja tez boci.. GM zrob cos z Tym bo tak juz sie grac nieda.. powiesz komus ze bot to cie wysmieje.. `masz dowody` i chuj..
23 May 2009, 16:04 Killed at Level 200 by Malboras. <-ded Aryna, ktory albo nie umie sie bronic, albo wogole w tym czasie go przy komputerze nie bylo? ;o pozdro..
Ostatnio edytowany przez Malboro (2009-05-24 07:58:44)
Administrator
Aryn Master sam mi sie przyznal do tego, ze uzywa Boota... I dostal za to nalezna nagrode...
Yep ;D bardzo dobrze ze powstal taki post i poruszyliscie ten temat. Strzez sie Hwl bo beda bany ;D i nie wiem po huj udajeci wielkich kozakow, skoro dobrze wiecie ze i tak uzywacie botow ;D a ty wisnia ta swoja gadka wzruszyles mnie haha moge to czytac i czytac haha. Wiec pilnujcie sie bo ss beda robione 24/7 ;D
zebys wiedzial. bede cial kozaka bo sobie moge pozwolic :] hmm.. jeszcze jakbys podal konkretne przyklady ze bota mamy to fajnie by bylo wierz lub nie ale zaden z nas nie ma bota na kompie
ah i ze grac nie potrafisz i zazdroscisz to juz bot? Wszyscy Twoi napierdalaja na bocie na frostach i dobrze? teraz trzeba zjebac na kogos
pozdro Malboras :]
Administrator
nie wrzucajcie na siebie tylko jak wiecie ze ktos Botuje niech da dowod w postaci filmu lub zdjecia ale takiego by bylo widac ze dana osoba ma bota!!! Np. ponad 5 osob walilo w jednego typa combo z sd a on stracil po 50hp i jeszcze przy tym zmienial ssa i biegal i sie exurowal... to tylko przyklad!!! mile widziane tez jest jak dana osoba sie przyzna do tego ze ma Bota wtedy jest mi latwiej ;p jedynym graczem ktory potrafil sie przyznac to Aryn Master... dziwne to ale sie przyznal ;p
Użytkownik
przypominam ze gomez tez sie przyznal...