Forum Eldin World 8.41
Dalo by sie zrobic, zeby ludzie dostawali na start lepsze items niz te co dostaja bo jak ludzie widza takie eq to mysla sobie ze to glupi ots...
No i najwarzniejsze dla takich ludzi jest kasa bo bez kasy nic niezrobia...
ja mysle ze dawanie kasy na start to jednak zly pomysl, z doswiadczenia wiem ze ludzi robi± po 10 lewych postaci i zbieraja cala kase na jedna
chyba ze zrobic quest na powiedzmy 30 lvlu z kaska to juz inna sprawa
Ostatnio edytowany przez Gomez (2009-05-04 18:39:40)
Administrator
Master napisał:
Dalo by sie zrobic, zeby ludzie dostawali na start lepsze items niz te co dostaja bo jak ludzie widza takie eq to mysla sobie ze to glupi ots...
No i najwarzniejsze dla takich ludzi jest kasa bo bez kasy nic niezrobia...
Moim zdaniem to zly pomysl z tym eq ;/ Bo moj OTS nie jest z exp x9999999... tylko z exp w miare malym i dlatego niech gracze sami zdobywaja lepsze eq i kase... Kasy na 100% nie bedzie sie dostawac na start!!! Bo kazdy bedzie robil tak jak napisal Gomez Ale powiem wam ze w Great Kingdom niedaleko trainerow jest pole tam rosnie zboze... i tam na srodku jest dziura, nalezy uzyc scythe i skosic zboze i mozecie dostac sie na dezert quest
potrzeba miec takie itemy jak na rl
Administrator napisał:
Master napisał:
No i najwarzniejsze dla takich ludzi jest kasa bo bez kasy nic niezrobia...Moim zdaniem to zly pomysl z tym eq ;/ Bo moj OTS nie jest z exp x9999999... tylko z exp w miare malym i dlatego niech gracze sami zdobywaja lepsze eq i kase... Kasy na 100% nie bedzie sie dostawac na start!!! Bo kazdy bedzie robil tak jak napisal Gomez
Ale powiem wam ze w Great Kingdom niedaleko trainerow jest pole tam rosnie zboze... i tam na srodku jest dziura, nalezy uzyc scythe i skosic zboze i mozecie dostac sie na dezert quest
potrzeba miec takie itemy jak na rl
Witaj gralem wczesniej na tym ots, w oryginale stawianym przez eldina tam byl dokladnie ten sam problem malo ludzi... Mam nadzieje ze cos wymyslisz bo inaczej nie warto bedzie ci go stawiac o ile pamietam to jest juz z 4 ots eldinworld na ktorym zaczne grac ale zawsze konczy sie tak samo pada. Administrator napisz do mnie na gg moze cos wymyslimy i moge ci troche pomoc z mapka bo ona jest owiele wieksza w oryginale :)4999642
Administrator
Wiem ze ona w oryginale jest wieksza lecz nie wszystko jest dostepne bo brakuje skryptow ;/ Napisalem na gg
Mam nadzieje ze cos wymyslisz z tym co napisalem na gg ;/ Bo ja juz nie mam pomyslu, tyle co ja juz to robilem ;(